sahar

ارسالها : | 385 |
عضويت : | 10 /7 /1396 |
محل زندگي : | تهران |
سن : | 22 |
تشکر ها: | 25 |
تشکر شده : | 80 |
|
نحوه تهیه موساکای هویج و مرغ
طرز پخت موساکای هویج و مرغ مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر : هویج حلقه ای خرد کرده | 5 عدد متوسط | سینه مرغ خرد کرده | 1 عدد | قارچ ورقه ای خرد کرده | 250 گرم | فلفل دلمه ای خرد کرده | 1 عدد | کره یا روغن | 150 گرم | نمک و فلفل | به میزان لازم | زعفران حل کرده | 1 قاشق سوپخوری | پنیر موزارلای رنده کرده | 100 گرم |
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ : کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود. نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ : برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود. منبع : shooroshirin.ir
امضای کاربر : ![]()
|
|
سه شنبه 11 مهر 1396 - 22:09 |
|