نحوه تهیه موساکای هویج و مرغ
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
نحوه تهیه موساکای هویج و مرغ
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی پیتزا و ساندویچنحوه تهیه موساکای هویج و مرغ

تعداد بازدید : 9
نویسنده پیام
sahar آفلاین


ارسال‌ها : 385
عضويت : 10 /7 /1396
محل زندگي : تهران
سن : 22
تشکر ها: 25
تشکر شده : 80
نحوه تهیه موساکای هویج و مرغ

طرز پخت موساکای هویج و مرغ
مواد لازم برای موساکای هویج و مرغ برای 6-8 نفر :
هویج حلقه ای خرد کرده 5 عدد متوسط
سینه مرغ خرد کرده
1 عدد
قارچ ورقه ای خرد کرده
250 گرم
فلفل دلمه ای خرد کرده 1 عدد
کره یا روغن150 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
زعفران حل کرده1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده کرده100 گرم
طرز تهیه موساکای هویج و مرغ :
کف ظرف مناسبی را چرب کرده، هویج ها را یک ردیف در آن بچینید. آنگاه مرغ را روی آن بریزید. سپس قارچ، فلفل دلمه ای، کره، نمک و فلفل را روی سطح مرغ ها قرار دهید. حالا روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. بعد از پخت در صورت تمایل زعفران را بیفزائید. اکنون روی مواد سس سفید و پنیر بریزید و مجددا به مدت نیم ساعت در طبقه وسط قرار دهید تا سطح آن برشته شود.
نکاتی برای درست کردن موساکای هویج و مرغ :
برای تهیه سس سفید؛ 40 گرم کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه 2 قاشق سوپخوری آرد را بیفزائید و قدری تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد. حالا 2 پیمانه شیر یا آب مرغ را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس غلیظ شود.
منبع : shooroshirin.ir



امضای کاربر :
سه شنبه 11 مهر 1396 - 22:09
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ