sahar

ارسالها : | 385 |
عضويت : | 10 /7 /1396 |
محل زندگي : | تهران |
سن : | 22 |
تشکر ها: | 25 |
تشکر شده : | 80 |
|
نحوه تهیه خورشت پسته و پرتقال
پخت خورش پسته و پرتقال مواد لازم برای خورش پسته و پرتقال برای 4 نفر : روغن كنجد | 3 قاشق سوپخوری | پياز خرد كرده | 1 عدد | نمک و فلفل قرمز | به ميزان لازم | زردچوبه | يک دوم قاشق چايخوری | رب گوجه فرنگی | 1 قاشق سوپخوری | رب نارنج | 1 قاشق چايخوری | قارچ ورقه ای خرد كرده | 4 عدد | پنير توفوخرد كرده | 100 گرم | پودر تخم گشنيز | يک دوم قاشق چايخوری | لوبيا چشم بلبلی پخته | 1 پيمانه | مغز پسته تازه | 200 گرم | زعفران حل كرده | 1 قاشق سوپخوری | فیله پرتقال | يک عدد پرتقال |
طرز تهیه خورش پسته و پرتقال : روغن كنجد و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق قرار دهيد تا پياز قدری طلایی شود. آن گاه نمک، فلفل، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، رب نارنج، قارچ و پنير را در پياز تفت دهيد. حالا پودر تخمگشنيز، لوبيا، پسته، زعفران و فيلههای پرتقال را به خورش بيفزائيد و با حرارت ملايم چند دقيقه خورش را بپزيد تا كاملا مزهدار شود. اينک خورش را به همراه چلو برای پذيرایی در ظرف مناسبی بكشيد. منبع : shooroshirin.ir
امضای کاربر :
|
|
سه شنبه 11 مهر 1396 - 22:08 |
|