sahar

ارسالها : | 385 |
عضويت : | 10 /7 /1396 |
محل زندگي : | تهران |
سن : | 22 |
تشکر ها: | 25 |
تشکر شده : | 80 |
|
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
طرز پخت آش کلم به سبک باکویی آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است. مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی : برنج نیم دانه خیس شده | یک دوم پیمانه | بلغور جو خیس شده | 1 پیمانه | نخود خیس شده | 1 پیمانه | لوبیا سفید خیس شده | 1 پیمانه | کلم برگ خرد شده | 1 عدد | هویج نگینی خردشده | 4 عدد | پیاز بزرگ نگینی خردشده | 1 عدد | رشته آش | 150 گرم | سبزی آش | 1 کیلوگرم | ترخون خردشده | 150 گرم | فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم | کشک | به میزان لازم | سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ | به میزان لازم | روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی : پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود. هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد. رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید. آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید. منبع : masterchefmag.com
امضای کاربر : ![]()
|
|
سه شنبه 25 مهر 1396 - 11:11 |
|