طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی دسرطرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

تعداد بازدید : 13
نویسنده پیام
sahar آفلاین


ارسال‌ها : 385
عضويت : 10 /7 /1396
محل زندگي : تهران
سن : 22
تشکر ها: 25
تشکر شده : 80
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی

طرز پخت آش کلم به سبک باکویی
آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :
برنج نیم دانه خیس شده یک دوم پیمانه
بلغور جو خیس شده 1 پیمانه
نخود خیس شده
1 پیمانه
لوبیا سفید خیس شده
1 پیمانه
کلم برگ خرد شده1 عدد
هویج نگینی خردشده4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده1 عدد
رشته آش150 گرم
سبزی آش1 کیلوگرم
ترخون خردشده150 گرم
فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم
کشکبه میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.
منبع : masterchefmag.com



امضای کاربر :
سه شنبه 25 مهر 1396 - 11:11
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ