آموزش تهیه فینگر گوجه فرنگی
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
آموزش تهیه فینگر گوجه فرنگی
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی دسرآموزش تهیه فینگر گوجه فرنگی

تعداد بازدید : 10
نویسنده پیام
sahar آفلاین


ارسال‌ها : 385
عضويت : 10 /7 /1396
محل زندگي : تهران
سن : 22
تشکر ها: 25
تشکر شده : 80
آموزش تهیه فینگر گوجه فرنگی

روش پخت فینگر گوجه فرنگی
فینگر فودها به غذاهای لقمه ای و غذاهای انگشتی و سرپایی و … معروف هستند. طرز تهیه فینگر فود ها در منزل به راحتی امکان پذیر است. کافیست شما کمی صبر و حوصله و خلاقیت به خرج بدهید.
مواد لازم برای فینگر گوجه فرنگی :
گوجه فرنگی حلقه ای شده
3 عدد
شیر ولرم
یک دوم پیمانه
پنیر فتا 100 گرم
شوید ساطوری شده 50 گرم
نمک1 قاشق چایخوری
شکر1 قاشق چایخوری
پودر خمیر ترشیک دوم قاشق چایخوری
آرد الک شدهبه میزان لازم
روغن زیتون1 قاشق سوپخوری
روغن مایعبه میزان لازم
طرز تهیه فینگر گوجه فرنگی :
شیر، یک سوم پیمانه روغن مایع، نمک، شکر و پودر خمیر ترش را داخل کاسه ای با هم مخلوط کرده و با استفاده از چنگالی بزنید تا با هم مخلوط شود. بعد به تدریج آرد به آن افزوده و ورز دهید تا به صورت خمیر درآید.
خمیر آماده شده را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.
با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع درون کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید. بعد روی آن را با حوله (یا دستمال آشپزخانه) بپوشانید و کنار بگذارید تا به مدت 50 دقیقه استراحت کند. سپس خمیر را دوباره ورز داده و به دو قسمت تقسیم کنید.
با استفاده از وردنه ای یک قسمت از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، به صورت گرد پهن کرده و به وسیله قلم مویی روی آن مقداری روغن مایع بمالید.
به گوجه فرنگی مقداری روغن زیتون زده و با فاصله روی خمیر بچینید. سپس روی هر حلقه گوجه فرنگی مقداری از مخلوط پنیر فتا و شوید (با هم مخلوط شده) بریزید.
با استفاده از وردنه ای قسمت دیگر خمیر را نیز به صورت گرد و به همان اندازه خمیر قبلی باز کرده و آن را روی گوجه فرنگی قرار داده، به صورتی که تمام قسمت های خمیر زیرین را بپوشانید.
به وسیله سر لیوانی (یا کاتر گرد) دور تا دور هر گوجه فرنگی را جدا کرده و دور تا دور خمیر را به وسیله دست مرطوب به هم چسبانده و خمیرها را داخل سینی فر که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، قرار دهید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا مواد پخته و روی آن طلایی رنگ شود.
منبع : masterchefmag.com



امضای کاربر :
دوشنبه 24 مهر 1396 - 15:43
ارسال پیام نقل قول تشکر
تشکر شده: 1 کاربر از sahar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: admin &

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ