sahar

ارسالها : | 385 |
عضويت : | 10 /7 /1396 |
محل زندگي : | تهران |
سن : | 22 |
تشکر ها: | 25 |
تشکر شده : | 80 |
|
طرز تهیه پاناکوتای خرما
طرز تهیه پاناکوتای خرما این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد. مواد لازم برای پاناکوتای خرما : خرما | 17 عدد | شیر | 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه) | عسل | 2 قاشق سوپخوری | پودر کاکائو | 2 قاشق سوپخوری | شکلات تلخ خرد کرده | 70 گرم | خامه صبحانه | 200 گرم | پودر ژلاتین | 1 قاشق سوپخوری | وانیلین | یک چهارم قاشق چایخوری | خامه فرم گرفته برای تزئین | به میزان لازم |
مراحل تهیه پاناکوتای خرما : هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید. اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. منبع : shooroshirin.ir
امضای کاربر :
|
|
پنجشنبه 20 مهر 1396 - 11:28 |
|