طرز تهیه پاناکوتای خرما
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
طرز تهیه پاناکوتای خرما
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی دسرطرز تهیه پاناکوتای خرما

تعداد بازدید : 7
نویسنده پیام
sahar آفلاین


ارسال‌ها : 385
عضويت : 10 /7 /1396
محل زندگي : تهران
سن : 22
تشکر ها: 25
تشکر شده : 80
طرز تهیه پاناکوتای خرما

طرز تهیه پاناکوتای خرما
این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد.
مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما
17 عدد
شیر 300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل
2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو
2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده70 گرم
خامه صبحانه200 گرم
پودر ژلاتین1 قاشق سوپخوری
وانیلینیک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئینبه میزان لازم
مراحل تهیه پاناکوتای خرما :
هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب‌ به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir



امضای کاربر :
پنجشنبه 20 مهر 1396 - 11:28
ارسال پیام نقل قول تشکر
تشکر شده: 1 کاربر از sahar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: admin &

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ