طرز تهیه صفیحه غذای عربی
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
طرز تهیه صفیحه غذای عربی
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلیآشپزی و خانه داریطرز تهیه صفیحه غذای عربی

تعداد بازدید : 26
نویسنده پیام
sahar آفلاین


ارسال‌ها : 385
عضويت : 10 /7 /1396
محل زندگي : تهران
سن : 22
تشکر ها: 25
تشکر شده : 80
طرز تهیه صفیحه غذای عربی
پخت صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه
در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.
مواد برای تهیه صفیحه :
[tr][td] گوشت چرخ کرده[/td][td] 500 گرم[/td][/tr][tr][td] پیاز (نگینی خرد شده)[/td][td]
1 عدد
[/td][/tr][tr][td] گوجه فرنگی (نگینی خرد شده)[/td][td]
1 عدد
[/td][/tr][tr][td] فلفل چیلی کوچک (خرد شده)[/td][td] 1 عدد[/td][/tr][tr][td]جعفری (خرد شده)[/td][td]یک سوم پیمانه[/td][/tr][tr][td]خلال بادام[/td][td]2 قاشق سوپخوری[/td][/tr][tr][td]رب انار[/td][td]1 قاشق سوپخوری[/td][/tr][tr][td]پودر دارچین[/td][td]یک دوم قاشق چایخوری[/td][/tr][tr][td]پودر تخم گشنیز[/td][td]یک سوم قاشق چایخوری[/td][/tr][tr][td]پودر زیره[/td][td]یک سوم قاشق چایخوری[/td][/tr][tr][td]نمک و فلفل سیاه[/td][td]به میزان لازم[/td][/tr][tr][td]نان پیتا[/td][td]4 عدد[/td][/tr][tr][td]روغن زیتون[/td][td]2 قاشق سوپخوری[/td][/tr]
طرز تهیه صفیحه :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
منبع : masterchefmag.com


امضای کاربر :
سه شنبه 18 مهر 1396 - 15:32
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 1 کاربر از sahar به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: admin &



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ